Farabi İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: OKULUMUZUN TEMEL VİZYONU AKILCILIĞA VE BİLİME ÖNEM VEREN ARAŞTIRMACI,SORGULAYICI,ELEŞTİREL,DÜRÜST VE İYİ AHLAKLI,ÇEVREYE DUYARLI,KENDİSİYLE VE TOPLUMLA BARIŞIK,ÜRETKEN,YARATICI VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Öğrencilerimizde insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunarak, geleceğe hazırlanırken bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirip İslam Dini’nin ve Milli kültürümüzün liderliğini yapmak ve problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren, kişilik sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00 / 14.30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE,ARAPÇA
Servis Bilgisi: YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://farabiimamhatiportaokulu63.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. İZMİR SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 3 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :ÖRGÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz sakin, huzurlu bir mahallede bulunmaktadır.

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. İZMİR SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 3 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım İLÇE MEREKEZİNDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Akçakale ilçe merkezinde bulunmaktadır. Şanlıurfa il merkezine 45 km uzaklıktadır.